Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht MeanderGroep

Per 1 september heeft er een verandering plaatsgevonden binnen de Raad van Toezicht van MeanderGroep Zuid-Limburg. Na vele jaren van betrokken en waardevolle inzet heeft onze voorzitter, Peter Thuis, zijn functie neergelegd vanwege het verstrijken van de maximale zittingstermijn. Wij willen Peter hartelijk bedanken voor zijn jarenlange toewijding en de impact die hij heeft gehad op de groei en ontwikkeling van onze organisatie. Zijn leiderschap, visie en deskundigheid hebben Meander mede gevormd tot wat het nu is, en daarvoor zijn wij hem bijzonder dankbaar.

Met genoegen kondigen wij aan dat Gaby Odekerken-Schröder, een vertrouwd en gerespecteerd lid van de Raad van Toezicht, is gekozen als nieuwe voorzitter. Gaby heeft zich ruim vier jaar ingezet als voorzitter van de commissie Kwaliteit en Veiligheid binnen de Raad van Toezicht van Meander, waardoor ze de organisatie goed heeft leren kennen. Ze brengt een schat aan ervaring met zich mee op het gebied van klantgerichtheid, leiderschap, strategie en innovatie. We kijken vol vertrouwen uit naar de samenwerking onder haar leiding.


Gaby Odekerken-Schröder over haar nieuwe rol: "Ik ben vereerd en enthousiast om de rol van voorzitter van de Raad van Toezicht bij Meander op me te nemen. In de afgelopen jaren heb ik Meander zien groeien en bloeien, en ik ben trots op wat we gezamenlijk hebben bereikt. Als voorzitter kijk ik ernaar uit om samen met mijn collega-toezichthouders en de gehele organisatie en haar klanten en bewoners bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en toekomst van Meander. Onze focus blijft liggen op kwaliteit, innovatie en zorg voor onze klanten, bewoners en medewerkers, waarbij we tegelijkertijd de uitdagingen van de toekomst omarmen."

Met de ervaring en toewijding van Gaby zijn wij ervan overtuigd dat Meander in goede handen is om verder te bouwen aan een sterke en duurzame toekomst. We wensen haar veel succes in haar nieuwe functie!

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep