Succesvolle Inspiratiesessie Toekomst Informele Zorg

Afgelopen woensdag kwamen de CCR, VAR, OR en de Raad van Bestuur van Meander samen voor een inspiratiesessie over hoe we de toekomst van informele zorg samen kunnen vormgeven. Het begon met dromen: wat zou de ideale situatie zijn als het gaat om samenwerking tussen de zorgprofessional en de informele zorg? Eerst reflecteerden de deelnemers op hun persoonlijke visies, om vervolgens een gezamenlijke droom te vormen.

Daar stopte het niet - deze dromen werden tot leven gebracht. Inspirerende verhalen van MantelzorgNL en het Steunpunt voor Mantelzorgers Parkstad gaven nieuwe inzichten. Daarna werd er samen gebrainstormd: wat is er nodig om die droom te realiseren? Welke obstakels moeten worden overwonnen? Hoe kunnen we bruggen bouwen om de toekomst van samenwerking tussen professionele en informele zorg te verwezenlijken?

๐—š๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐—ธ (๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜/๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ, ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น), ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฎ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ, ๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—น๐—ฒ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—น ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด.

Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep