Dagbesteding 't Wirkes in de Lückerheide feestelijk geopend

Donderdag 22 augustus was de feestelijke opening van Dagbesteding ’t Wirkes in de Lückerheide. Dat werd gevierd samen met de bewoners, begeleiders en collega’s binnen de Lückerheide en medewerkers van Relim en RD4.

't Wirkes is een dagbesteding voor bewoners met Korsakov binnen de Lückerheide. Door de arbeidsmatige werkzaamheden wordt een zinvolle dagbesteding geboden. De werkzaamheden sluiten aan bij de interesses van de bewoners en leveren bovendien een waardevolle bijdrage aan de maatschappij. In nauwe samenwerking met Relim en RD4 worden verschillende werkzaamheden aangeboden, zoals het knippen van elektriciteitskabels en de kabels scheiden van de stekker(doos). Maar ook wenskaarten voorzien van attributen en het inpakken en bundelen van materialen.

Naast deze werkzaamheden kunnen bewoners op de dagbesteding fietsen demonteren, bestekzakjes vullen, servetten vouwen en knuffels voorzien van een kaartje. “En we blijven continu op zoek naar werkzaamheden die ertoe doen” vertelt activiteitenbegeleider Raymond Heyse.

Inmiddels is de arbeidsmatige dagbesteding uitgegroeid naar 4 dagdelen per week en naar verwachting zullen er nog meer dagdelen volgen.


Waardeert u ons?

Zorgkaart Nederland Horeca Service Meandergroep